Schaeffler Produktkatalog - medias
Ihre Eingaben des Auswahlassistenten werden im Hintergrund gespeichert, Sie können den Assistenten jederzeit wieder aufrufen.
(0)

PI212616


Inderringe

i henhold til ABMA 18.2 - 1982, i tommemål
2D-tegninger og 3D-CAD-modeller

Tegninger til 2D-CAD-systemer samt modeller til 3D-CAD systemer findes på portalen "TraceParts.com". Med et klik på linket kommer du direkte til download siden med det udvalgte produkt:

Support på denne side via mail eller på telefon (+49 / 96 21 / 9173-0) af TraceParts GmbH.

 
loading
 

Obs
Du ønsker at benytte 2D-CAD-tegninger og 3D-CAD-modeller, som beskriver -produkter. CAD-tegningerne samt -modellerne udarbejdes og kontrolleres omhyggeligt. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde oplysninger. Læs mere herom under Vilkår for brug.

Vi forbeholder os retten til ændringer i vores produktprogram og produktudførelse. Vi forbeholder os alle rettigheder til varemærker, brands, patenter, tegninger og modeller. Vær opmærksom på, at vi eventuelt ikke kender til produktets anvendelse og driftsbetingelser, samt at der kan være forskel i visning alt afhængigt af CAD-systemets konfiguration. Vi påtager os derfor intet ansvar for det valgte produkts anvendelighed eller for en korrekt visning af produktet i dit CAD-system.

Vi anbefaler:

  • At du kontrollerer alle relevante montagemål ved hjælp af informationerne på målbilledet.
  • At du tester produktets egnethed, egenskaber og forventet levetid med gældende metoder: Start beregningsprogram
  • At du tester, om produktet egner sig, ved først at lave et forsøg.
  • I tvivlstilfælde rådfør dig med vores ingeniører i teknisk afdeling.

Schaeffler anvender cookies for at sikre optimal brugervenlighed. Ved fortsat brug af websitet accepterer du brugen af cookies.  Yderligere informationer